Gemakkelijk bestellen

Via het keuze menu in onze webshop kun je een keuze maken uit jongens, meisjes of accessoires. De accessoires uit ons assortiment zijn zowel voor jongens als voor meisjes. Vervolgens kom je op een overzichtspagina waarin je een keuze kan maken van één van onze merken. Je komt nu op een overzichtspagina uit van al onze producten van het gekozen merk.  Je kunt tevens gebruik maken van ons snelmenu aan de linkerzijde: ‘assortiment'.


Zoeken naar producten

Mocht je al weten wat je zoekt, dan kun je je product rechtsboven in onze zoekfunctie invoeren. Je krijgt dan een overzicht van alle producten overeenkomend met de zoekopdracht.


Telefonische ondersteuning

Indien je problemen ondervindt of vragen hebt over onze website kun je altijd contact opnemen met ons. Wij bieden je gemakkelijke telefonische ondersteuning aan, waarbij we je onder andere kunnen helpen met het bestelproces of je kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Op vrijdagavond tot 21.00 en op zaterdag tot 17.00 uur.


Een keuze gemaakt?

Indien u uw keuze heeft gemaakt kunt u de juiste maat kiezen, het juiste aantal invoeren en het artikel in uw shoppingbag plaatsen. Vervolgens kunt u verder winkelen of direct naar uw shoppingbag gaan.

Als u tijdens het winkelen wil weten welke artikelen zich in de shoppingbag bevinden of u wilt de inhoud van uw shoppingbag afrekenen, klikt u links boven naast de shoppingbag op "Afrekenen".


Afrekenen

Nieuwe klanten van Puk & Muk dienen eenmalig naam, email, adres en een wachtwoord op te geven. Bestaande klanten kunnen inloggen met het e-mail adres en wachtwoord. Vervolgens kies je de gewenste betaalwijze. Op het moment dat je op "Betalen" klikt, wordt je bestelling bij Puk en Muk geplaatst. De artikelen uit de bestelling zijn dan voor je gereserveerd en zijn niet meer door andere klanten te bestellen.

We bieden u de keuze uit de volgende betaalwijzen:

IDEAL
Online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

Vooruitbetalen
Hierbij dient u na uw bestelling het aankoopbedrag over te maken op onze rekening. U ontvangt de factuur van uw bestelling inclusief betaalgegevens in uw mailbox.


Artikelen retourneren?
Natuurlijk hopen we dat alles naar wens is verlopen en dat de bestelde artikelen aan de verwachtingen voldoen. Mocht dit niet zo zijn en je wil graag iets ruilen of retourneren, dan kan dit door een retournummer aan te vragen via: klantenservice@pukenmukbudel.nl. Vermeld hierbij je factuurnummer en om welke artikelen het gaat. Je ontvangt dan een retournummer en uitleg hoe te handelen bij eventuele ruiling.

Het retourformulier kun je hier downloaden. 

Voorwaarden retourzending:
Retourzending moet binnen 3 dagen na levering zijn aangemeld.
Retourzending moet binnen 7 dagen na ontvangst retour zijn. o.v.v.
Retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn.
Artikelen mogen niet gedragen zijn.
Alle kaartjes en labels moeten nog aangehecht zijn.
Retourformulier moet volledig zijn ingevuld.

3w Media